Schooltoneel : Poes poes poes

Het verhaal van Paul Mennes in zijn gelijknamige boek speelt zich af in de zomer van 1999 in het Waalse dorpje Drempel waar men zich schrap zet om een totale zonsverduistering mee te maken. De bewerking voor jongerentheater en de regie is in handen van Willem-Jan Wellens.

In een cross-over van beeld, dans, live muziek en aanstekelijk spel zullen onze leerlingen onder leiding van de regisseur en enthousiaste leerkrachten de apocalyptische wereld van Drempel op de scène brengen. Een tv-ploeg neemt je daarom mee naar ‘D’Ardennen’ langs tenten, taarten en telescopen. Beeld en geluid zullen een bizarre wereld oproepen waar een mirakel wel eens een mooie primeur zou kunnen opleveren.

Wilt u ook meer weten over de naderende eclips?  Vraagt u zich af of het dorp en het plaatselijk café wel klaar is om een troep toeristen en nieuwsgierige journalisten te ontvangen? Of de wereld nog van de ondergang kan gered worden door een mirakel? Of zal het eerder door een poes zijn?

Onze leerlingen zullen het podium veroveren en wellicht ook uw hart. Wilt u ook getuige zijn van een verduisterende wending, kom, kijk, zing dan mee met onze live band en zet alvast een kruisje in uw agenda voor één van de volgende data:

  • Vrijdag 26 april om 20u00
  • Zaterdag 27 april om 20u00
  • Zondag 28 april om 14u00
  • Dinsdag 30 april om 20u00

Tickets zijn te koop via onze webwinkel.
We willen graag al onze leerlingen de kans geven om te komen kijken. Daarom reserveren we een aantal tickets speciaal voor hen. Leerlingen die willen komen kijken betalen 5€ voor een ticket, die zijn uitsluitend te koop bij het leerlingenbureau op campus Kasteelpleinstraat (1 ticket per leerling).

Wie het schooltoneel een warm hart toedraagt, er niet kan bij zijn maar toch een steentje wil bijdragen kan nu ook een steunticket kopen, waarvoor dank!