Sint-Lievens stelt trots voor: The Nelken-Line

Pina Bausch (1940-2009) is een wereldberoemde en gelauwerde choreografe die met haar repertoire een grote invloed heeft gehad op de Europese hedendaagse dans. Bovendien heeft de Pina Bausch Foundation een participatieproject gelanceerd: ‘The Nelken-Line’ met muziek van Louis Armstrong. Hiermee werd en wordt nog steeds iedereen uitgenodigd om te dansen op vier bewegingen: ‘lente, zomer, herfst en winter’.

Met een aanstekelijk enthousiasme hebben ook wij deelgenomen aan deze traditie. In een tijd zonder schooltoneel, zonder uitstappen en zonder ruimte voor cultuur, wilden we  aan de slag om creatief en expressief iedereen op school samen te brengen en binnen de lijntjes te kleuren van de Nelken-Line. Als een hulde  voor veerkracht en hoop, als een dekentje voor mensen in lastige tijden!