Infomomenten 2de en 3de graad

Heb je interesse om op het Sint-Lievenscollege je studieloopbaan verder te zetten? Super! Je bent welkom op volgende infomomenten:

  • Wil je meer info over de studierichtingen van de 2de graad? Dan ben je welkom op de info-ochtend van zaterdag 22 april: we verwachten je om 9.45 uur in de Kasteelpleinstraat 31. Je kan dan infosessies over verschillende studierichtingen volgen en je krijgt een rondleiding in de school.

  • Wil je meer info over de studierichtingen van de 3de graad? Dan ben je welkom op de info-avond van dinsdag 16 mei. De info-avond vindt plaats op de twee campussen. Op beide campussen start om 19.00 uur een rondleiding. Om 20.00 is er een infomoment over de structuur van de 3de graad en de nieuwe studierichtingen in het 5de jaar. 

campus Amerikalei: studierichtingen van de dubbele finaliteit en arbeidsmarktfinaliteit

campus Kasteelpleinstraat: studierichtingen van de doorstroomfinaliteit