25 april, info-ochtend voor de 2de & 3de graad secundair (GEANNULEERD!!!)

De overgang van het 2de naar het 3de jaar is een moment waarop een belangrijke keuze moet worden gemaakt voor het vervolg van de studieloopbaan. Wat bepaalt een goede studiekeuze? Je interesse en motivatie, je resultaten en capaciteiten, en uiteraard weten welke studierichtingen je kan kiezen.

Je wordt op 25 april uitgenodigd tussen 10 uur en 13.15 uur op campus Kasteelpleinstraat voor informatie over ASO- en TSO-richtingen. Er is een heel programma uitgewerkt om je op de best mogelijke wijze te informeren over de inhoud van studierichtingen en vakken, de werkwijze tijdens de lessen en de doorstromingsmogelijkheden. De info-ochtend op de campus Amerikalei (Kantoor & Verkoop) gaat door tussen 10 uur en 11.30 uur.

Schrijf je in voor infosessies:
2de graad (3&4de jaar)

3de graad (5&6de jaar)